Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Συνάντηση Συνδέσμου Τραπεζών-ΚΕΒΕ με ουσιαστικά αποτελέσματα και συμφωνία για κοινές δράσεις 

Παρουσία των προέδρων και των γενικών διευθυντών, τόσο του Συνδέσμου Τραπεζών όσο και του ΚΕΒΕ πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των δύο οργανισμών, στα γραφεία του Επιμελητηρίου στη Λευκωσία.

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα παραγωγική, αφού τέθηκαν επί τάπητος πολλά θέματα, τα οποία συζητήθηκαν διεξοδικά. Μάλιστα, οι δύο οργανισμοί αποφάσισαν να εφαρμόσουν κοινές δράσης, με στόχο κυρίως την ενημέρωση των επιχειρήσεων για τα νέα δεδομένα στις τράπεζες και την παροχή ειδικής ενημέρωσης, όπως για παράδειγμα τι χρειάζεται για να εξασφαλίσει δάνεια μια επιχείρηση.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο νέος πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΒΕ, Σταύρος Σταύρου, προσκάλεσε τον Σύνδεσμο Τραπεζών να παρακάθεται ως επί τιμήν μέλος στις συνεδρίες του ΔΣ του οργανισμού. Την εν λόγω πρόσκληση έκανε αποδεκτή με απόφαση ΔΣ ο Σύνδεσμος Τραπεζών.

Αναφέρεται ακόμη, ότι οι δύο οργανισμοί εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και δεσμεύτηκαν προς τακτική επικοινωνία, κοινές δράσεις και ενίσχυση της εποικοδομητικής συνεργασίας προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου