Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ 

Συνεδρία Ταμείου Αποζημιώσεων Επενδυτών Πελατών Τραπεζών 
Η Ανώτερη Λειτουργός του Συνδέσμου, κ. Χριστίνα Πιερίδη, η οποία είναι μέλος της διαχειριστικής επιτροπής του Ταμείου έλαβε μέρος σε συνεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής. Κατά τη συνεδρία εξετάστηκαν οι προκαταρκτικοί λογαριασμοί για το 2015 και 2016 και εγκρίθηκαν οι εισφορές μελών για το 2017.  Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο θεσμικό πλαίσιο.
Συνάντηση με την ΚΤΚ για την Οδηγία κατά του Ξεπλύματος Παράνομου Χρήματος 
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Επιτροπής Καταπολέμησης Ξεπλύματος Παράνομου Χρήματος με τα μέλη του αρμοδίου τμήματος της Κεντρικής Τράπεζας (ΚΤΚ), κατά την οποία συζητήθηκαν οι εισηγήσεις των τραπεζών σε σχέση με την επικείμενη αναθεώρηση της σχετικής Οδηγίας της ΚΤΚ.

Ο Σύνδεσμος Τραπεζών προχωρά σε έρευνα σε συνεργασία με την εταιρεία RAI Consultants 
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Τραπεζών, συζητήθηκαν με στελέχη της εταιρείας RAI Consultants, σημαντικές παράμετροι και άξονες στους οποίους θα κινηθεί έρευνα για λογαριασμό του Συνδέσμου.

Σημειώνεται, ότι στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Συνδέσμου, ο Γενικός Διευθυντής, κ. Μιχάλης Καμμάς και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας, κ. Ανδρέας Κωστουρής. Εκ μέρους της RAI Consultants παρόντες στη συνάντηση ήταν οι: κ. Τάσος Χαραλάμπους και κ. Ολύμπιος Τουμάζος.

Η έρευνα αφορά την άποψη επαγγελματιών, πολιτικών, εκπροσώπων των ΜΜΕ αλλά και απλού κόσμου αναφορικά με το έργο, τον ρόλο και τη δράση του Συνδέσμου. Εκτιμάται ότι η έρευνα θα ολοκληρωθεί και θα παρουσιαστεί εντός του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου