Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Νέος Γενικός Διευθυντής στην «Άρτεμις» 

Η έλευση του νέου έτους 2019 σηματοδότησε την αλλαγή στη Γενική Διεύθυνση της εταιρίας «Άρτεμις Τραπεζικά Συστήματα Πληροφοριών Λτδ» («Άρτεμις»). Έπειτα από πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία ως Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, ο κ. Αχιλλέας Αμβροσίου αφυπηρέτησε στις 31 Δεκεμβρίου 2018. Έκλεισε έτσι μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό κλάδο, έχοντας εργαστεί για σειρά ετών σε σημαντικές διοικητικές θέσεις εταιρειών του ευρύτερου κλάδου στη Κύπρο και το εξωτερικό. Μεταξύ άλλων, ο κ. Αμβροσίου διετέλεσε ο πρώτος Γενικός Διευθυντής της εταιρείας «JCC Payment Systems Ltd». Προηγουμένως ήταν Σύμβουλος του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου της Τράπεζας Κύπρου για θέματα πληροφορικής και υπεύθυνος για τη διαμόρφωση και υλοποίηση της στρατηγικής της πληροφορικής του Ομίλου.

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Άρτεμις ανέλαβε ο κ. Γιάννης Τομασίδης, μέχρι πρότινος Manager στην εταιρεία. Ο κ. Τομασίδης, προσελήφθη το 2010 στην Άρτεμις ως Λειτουργός Διαχείρισης Συστημάτων & Πληροφοριών και αργότερα προήχθη στη θέση του Ανώτερου Λειτουργού Διαχείρισης Συστημάτων & Πληροφοριών και εν τέλει στη θέση του Manager. Προηγουμένως, κατείχε διοικητικές θέσεις σε εταιρείες του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού κλάδου στην Κύπρο και το εξωτερικό. Είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι επίσης πιστοποιημένος Project Manager.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διεύθυνση της Άρτεμις, τιμώντας την πολύτιμη προσφορά του κ. Αμβροσίου, παρέθεσαν στις 7 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus δείπνο προς τιμήν του, στο οποίο παρέστησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου, το προσωπικό της Άρτεμις και του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου καθώς και συνεργάτες της εταιρείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου