Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ημερίδα για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη(ΕΚΕ)- «CSR Follow-up»

Ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου, Δρ Μιχάλης Καμμάς και ο Ανώτερος Λειτουργός του Συνδέσμου Δρ. Γιάννος Ρωσσίδης, εκπροσώπησαν τον Σύνδεσμο στην ημερίδα για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη(ΕΚΕ) με τίτλο «CSR Follow-up» που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των κοινωνικών εταίρων στον τραπεζικό τομέα στις 17 Noεμβρίου 2016, στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας στις Βρυξέλλες.
Στην ημερίδα απηύθυνε χαιρετισμό και ο κ. Pascal Dion (DG EMPL, Επικεφαλής του τομέα για τον κοινωνικό διάλογο). Ακολούθως έγιναν τοποθετήσεις από τους εκπροσώπους τον κοινωνικών εταίρων σχετικά με το θέμα της ημερίδας «Η κοινή δήλωση των ευρωπαίων κοινωνικών εταίρων του τραπεζικού τομέα για την ΕΚΕ. Γιατί είναι σημαντική για τον κλάδο;»

Στη συνέχεια έγιναν παρουσιάσεις αναφορικά με την εφαρμογή της ΕΚΕ στον τραπεζικό τομέα από εκπροσώπους της εργοδοτικής και της συνδικαλιστικής πλευράς. Ο κ. Emanuele Recchia, επικεφαλής των Βιομηχανικών Σχέσεων και Νομικής του ομίλου UniCredit  και ο κ. Angelo Di Cristo, πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Εργαζομένων της UniCredit και νυν Προϊστάμενος του Τμήματος Οικονομικών της UNI παρουσίασαν την κοινή δήλωση για υπεύθυνες πωλήσεις στην UniCredit.

Τέλος, η κα. Carla Kiburg, (FNV Bondgenoten) παρουσίασε το θέμα «Μια πιθανή μελλοντική ανάπτυξη: Διεθνής τομεακές συμφωνίες για την ΕΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου