Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 

Απαιτήσεις γνώσεων και ικανότητας του προσωπικού για: «Ο περί Συμβάσεων Πίστωσης για καταναλωτές σε σχέση με ακίνητα που προορίζονται για κατοικία Νόμος του 2017» - Άρθρο 9 & Παράρτημα ΙΙΙ –

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια αναφορικά με το Άρθρο 9 & Παράρτημα ΙΙΙ της πιο πάνω νομοθεσίας που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου από τον Σεπτέμβριο του 2017 σε συνεργασία με το Δικηγορικό Γραφείο Α & Α Κ. Αιμιλιανίδης, Κ. Κατσαρός & Συνεργάτες ΔΕΠΕ, συνεχίστηκαν και κατά τον μήνα Νοέμβριο ενδοτραπεζικά αποκλειστικά για την Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα.
Τα σεμινάρια διεξήχθησαν στις Επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας (καλύπτοντας της ανάγκες της Επ. Αμμοχώστου), και Λεμεσού (καλύπτοντας τις ανάγκες της Επ. Πάφου), αποκομίζοντας εξαιρετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες.
Σεμινάρια συνεχούς επαγγελματικής επιμόρφωσης για πιστοποίηση προσώπων στο Δημόσιο Μητρώο (Επ. Κεφαλαιαγοράς)
Κατά τον μήνα Νοέμβριο πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια που αφορούν τη συνεχή επαγγελματική επιμόρφωση για πιστοποίηση προσώπων στο Δημόσιο Μητρώο (Επ. Κεφαλαιαγοράς).  Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το European Institute of Management & Finance (EIMF), με εισηγητές τους κ.κ. Γιάννο Ασσιώτη και Αλέξιο Καρτάλη.
Πραγματοποιήθηκαν συνολικά εφτά σεμινάρια με τον αριθμό συμμετεχόντων να ανέρχεται στους 147.

«Managing Operational Risk, Improving Performance – A practical approach»
Στις 6 και 7 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με θέμα «Managing Operational Risk, Improving Performance – A practical approach». 

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Γιώργος Λοϊζου.

«Auditing the ILAAP and the ICAAP»
Στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο με θέμα «Auditing the ILAAP and the ICAAP».

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Mr. Dennis Cox, CEO, Risk Reward Ltd – Global Banking & Financial Services Experts, London.

«Εκτιμήσεις Ακινήτων – Διάφορα γενικά θέματα»
Στις 30 Νοεμβρίου 2017 ο Σύνδεσμος Τραπεζών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου διοργάνωσε τρίωρο σεμινάριο / παρουσίαση αναφορικά με τις Εκτιμήσεις Ακινήτων.  Το ενδιαφέρον από τις τράπεζες μέλη υπήρξε πολύ μεγάλο, με τον αριθμό συμμετεχόντων να ανέρχεται στους 68.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Κούλλης Ταλαττίνης, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου