Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

IN THE MEDIA
Ραδιοφωνική συνέντευξη του Μιχάλη Καμμά στο Ράδιο Πρώτο 

Καλεσμένος στη μεσημβρινή εκπομπή «Όλα στο Φως» και τους δημοσιογράφους Χρήστο Μιχάλαρο και Δόνα Καπαρτή, ήταν ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Τραπεζών, κ. Μιχάλης Καμμάς, την 1η Νοεμβρίου 2017. 

Επίκεντρο της συζήτησης αποτέλεσαν θέματα που άπτονται των δεδομένων σε σχέση με τον τραπεζικό τομέα στην Κύπρο, η βελτίωση και οι προσπάθειες αναφορικά με τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια αλλά και κατά πόσον οι κυπριακές τράπεζες έχουν σκοπό να χορηγήσουν νέα δάνεια στην αγορά.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι έκαναν ιδιαίτερα έντονες ερωτήσεις σε σχέση με τις εκποιήσεις και τις διαθέσεις των τραπεζών και ο κ. Καμμάς τόνισε ότι εδώ και χρόνια πλέον, κατά τα οποία ισχύει ο νόμος των εκποιήσεων, έχει αποδειχτεί η κοινωνική ευαισθησία των τραπεζικών οργανισμών. Παράλληλα, ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου στην ανάγκη για αμοιβαία αποδεκτές λύσεις σε σχέση με τη διευθέτηση προβληματικών δανείων, ενώ σημείωσε ότι το πρόβλημα των ΜΕΔ δεν είναι αποκλειστικά κυπριακό και πως για να περιοριστεί απαιτείται συνδυασμός λύσεων, οι οποίες θα πρέπει να είναι αποτελεσματικές, μέσω του νομικού πλαισίου που τις καλύπτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου